28.8

Tänk att mer än halva veckan redan har gått. Skönt! Bloggandet kommer alltid i sista hand har jag märkt. Fast man inte har något planerat efter jobb så blir det fullt schema så fort man sätter foten innanför dörren. Men imorgon VILL jag faktiskt fixa till bloggen och fräscha upp den! 
Nu är det iallafall dax för sängen. Natti-kram.
 
 
 

27.8

Det är Tisdag idag. En dag med blandade känslor. Mestadels bra, men jag har haft en dipp under eftermiddagen. Det är tokigt tycker jag hur man inte kan påverka tankarna. Dem bara ploppar upp utan förvarning. Och att känslorna sen följer tankarna. Jag är trött. För att vara ärlig är jag helt slut.
 
Är det något jag har lärt mig under mina samtal hos psykologen så är det att jag påverkas mycket av bilder. Jag påverkas mycket av allt men framför allt bilder. Därför är nu min tanke med bloggen att publicera många bilder, lite som en coffee table book :) Bilder som jag blir glad av eller tycker är fina. Så hoppas jag att ni tycker likadant. Blandat med mitt liv.
 
 
Kram på er!
 
 
 

24.8

Planen att fixa naglarna igår gick åt skogen. Det blev istället fredagsmys med middag och grown ups hos svärföräldrarna.
Idag har varit en perfekt helgdag med mycket sömn och pyssel. Naglarna är nu fixade och jag är sååååå nöjd!!! Bästa spenderade 400 kr på länge. Rekommenderar det varmt till alla som vill ha snygga nails.
Kvällen avslutades med middag på Bryggan i Höganäs med mina föräldrar. Nu bingen! Kram på er.



23.8

Fredag, så härligt!! Det är konstigt att man blir så otroligt trött på fredagseftermiddagarna. Precis som om skalmanklockan är inställd på helg-mode efter 14.30.

Ikväll ska jag fixa mina naglar med depend gellack, vars startkit ligger o väntar på mig hos posten. Ska bli spännande! Det har fått många och värma rekommendationer på nätet och av kollegor :) Recention utlovas!
Kram på er

Everything has changed

 Nästan alltig har ändrats sen jag skrev här sist. Det finns vissa gemensamma nämnare kvar som jag är så glad och tacksam för att dem hållt vid igenom den här gräsliga och vidriga stigen jag vandrat på. Vänner som man nu vet verkligen är vänner och en Sambo som jag verkligen vet är min stora kärlek. Utan honom hade det här inlägget inte varit möjligt. Och föräldrar som älskar en oavsett vad. Så en stor hyllning till alla er nära och kära som hållt er på avstånd när jag inte klarat närhet och er som varit nära när jag inte klarat avstånd. Båda affekterna har faktiskt varit viktiga för mig, för jag ha behövt både och.
 
För er som inte vet har jag blivit diagnosticerad med utmattningsdepresion. Till följd av mycket och hårt arbete, min pappas cancersjukdom, för lite uttagna semester dagar och en resa bort från allt jag känner till. Helt ensam, iväg från min familj under en jobbig period. Vilket ledde till en allvarlig panikångestattack, resa hem, flera månaders sjukskrivning, psykologsamtal, psykiatriker besök och medicinering.
 
Men nu ÄNTLIGEN känns det bättre igen! Livet har kommit tillbaka. Lusten att leva, utvecklas och gå vidare. I'm back :) helt enkelt.
 
"En dag i taget, de räcker.
Vänd dig inte om och sörj det förflutna,
för det är borta.
Och bekymra dig inte om framtiden,
för den har ännu inte kommit.
Utan lev i nuet,
och gör det så underbart att det blir värt att minnas."

RSS 2.0