28.2

Idag är det torsdag. Jag har inget alls planerat. Funderar rätt mycket på framtiden idag. Vad vill jag göra när jag blir stor? Folk säger att jag har alla möjligheter i världen att forma min framtid. Tål att tänkas på! Vad ska ni bli när ni blir stora?
 
Bild från IKEA.
 
 
 

27.2

Lite mitt-i-veckan inspiration från en ljuvlig fransk bodoir. Kanske lite mörk men härligt lyxig. Tänk att ha tid att sitta och piffa till sig här en vanlig onsdagmorgon. Jag har en underbart oplanerad dag framför mig. Som jag ska fylla med glada intressen.
Kram på er!
 
Bilden kommer från Sköna hem.
 
 
 

26.2

Eftersom jag längtar till våren med förhoppningen att bli lite gladare, se saker ljusare och att allt ska gå lite lättare. Så publicerar jag en bild som jag tycker bara skriker VÅR!! Superhärlig, ljus och pastellig. Precis som jag tycker våren är.
 
Bilden kommer från Borås tapeters hemsida.

Veckans vill ha!

Med tanke på gårdagens inlägg så är denna ljusstaken "veckans vill ha!". Jag hade också velat ha två stycken med fint färgade block ljus på. Kanske någon härlig pastellfärg nu till påsk och vår.
 
Ljusstaken kommer från Blackballon och kostar 425 kr.

24.2

Jag älskar det här med stilleben i hemmet. Platser som bara får vara fina utan att behöva vara praktiskta. Som pryder ett hem och gör det personligt. Som sammanfattar ett helt hem bara på en hylla. Inspirationskällor. Visionellt och emotionellt vackert.
 
 
Denna fina kommer från Add Simplicity.

23.2

Idag vill jag tipsa er om ett ställe jag besökt idag. Enkla ting heter det och ligger utanför Vallåkra. Supermysigt! Det är faktiskt en Kajsa som har butik och café på gården där hon bor. Observera att cafét bara är öppet en helg i månaden. Mest inredning men även ett och annat klädesplagg och smycke.
 
 

22.2

Jag är uppe med tuppen. Härligt. Dygnet fick plötsligt många fler timmar. En fördel när man har mycket att stå i. Har en trevlig helg att se fram emot.
Glad fredag allihop!
 
 
Bilden kommer från Hemnet.se

21.2

 
Det har blivit mycket blommor på senaste tiden här i bloggen. Men jag blir så glad av det och jag måste bara visa att en blond tjej som precis flyttat till Viken har världens bästa pojkvän. Som känner henne utan och innan! Fick detta av honom i veckan.
 
 
 
 
 
 

20.2

Grafiskt ordning och reda. Jag gillar det! Lite mitt i veckan inspiration.
 
 
Bilden kommer från IKEA.

19.2

Idag är det tisdag och jag njuter av min underbara hortensia i sovrumsfönstret. Det måste jag säga var en välinvesterad hundralapp.   Det är trevligt att mötas av sån skönhet när man slår upp dem "stora blå" på morgnarna.
 

Veckans vill ha!

Jag har haft span på den här silverskapelsen enda sen i julas. Jag älskar den i detta utförandet med orkidéer i. Jag hade dock valt vita brudorkidéer men ändå. Den är underbart vacker!
Så när jag såg att butiken som säljer den hade rea rusade jag dit, men var såklart för sen. Eftersom den kostar 1300 kr är det ju värt ganska mycket att fånga den på en 50%-70%-rea. Nu får jag vänta tills jag har ett litet överskott och se om den är kvar i Helsingborgsbutiken för fullpris.
 
 
Urnan i silver kommer från Style & Living

17.2

Har jag förresten berättat att jag ska bli M O S T E R?! Världens coolaste moster att tillägga. I mitten av sommaren beräknas en liten krabat anlända med storken. Är riktigt glad över det! Som den lille eller lilla kommer bli bortskämd hos Moster och Marcus. Så här hade jag inrett ett barnrum, könsneutralt. Men min syster och svåger ska ta reda på om det är en liten pojke eller flicka dem väntar sig i Mars.
 
 
Bilden kommer från Carolina Gynnings blogg innan hon fick barn.

16.2

Hade det inte varit fantastiskt att ha en walk-in-closet? Det har jag ju redan men jag menar en riktig, en maffig. Som en egen butik i anslutning till sovrummet. Där man kan botanisera mellan hyllorna. Verkligen shoppa i sin egen garderob! Här kommer fina och inspirerande bilder på dressingroom man bara drömmer om.
 
 
 
 
 
 

15.2

Som ni säkert redan vet är jag beroende av tidningar och magasin. Och allt sedan Chic slutade att tryckas har jag haft svårt att hitta en ny favorit bland modemagasinen. Solo och Solo Mode är väl närmst men inte i närheten av vad Chic var. Därför jag har börjat läsa mer och mer inredningstidningar. Där har jag däremot hittat en riktigt pärla, Leva & Bo. En bilaga till Expressen vad jag har förtsått, men går utmärkt att köpa fristående. Det jag värdesätter i en tidning är tips och inspiration. Att när man ser ett plagg eller en möbel i tidningen så är det något som man faktiskt kan få tag på i butik eller på nätet och något man faktiskt har råd med. Inte som i Elle, ser man en klänning man gillar så kostar den mer än två månadslöner och är från någon franskt modehus.
Därför tycker jag alla borde slå en blick i Leva & Bo. Expressen har en annan bilaga som heter Allt om Mode. Den är kanske Chic's efterträdare på tronen?!
 

Till salu!

Vill bara tipsa er alla om att min super fina lägenhet är till salu. Just nu ligger den på blocket. Och är inte ni intresserade, så kanske någon ni känner är det? Sprid det vidare.
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag kan maila fler bilder vid intresse eller hålla en privat visning!

Happy Valentine!


13.2

Jag gillar Blomsterlandet! Det är alltid trevlig och inspirerande att gå in där. När jag gick in där igår fastnade jag direkt. En hylla fylld av doftljus fångade min uppmärksamhet. Där fanns fyra-fem dofter och alla var ljuvliga, inte så där skarpa som vissa doftljus kan vara. Hade jag haft ett hus hade jag haft en doft i varje rum. Och dem fanns i olika utförande. Plåtask, glasburk, ljuskoppar you name it. Plåtburksljusen påminnde om Voluspa-ljusen fast till en lite mindre peng, 129 kr. Och priserna låg väl där imellan och upp till 200 spänn.
Jag ska absolut prova nästa gång jag är där!
 
 

12.2

 
 
 
 
Efter en fullspäckad dag med uppgjorda affärer och ärende hoppar jag nu ner i sängen med senaste numret av Allt i hemmet, ett par Bragokex och kärleksfullt sällskap. Go'kväll!
 

12.2

Idag har jag fullt schema. Så det blir bara en kort uppdatering, kanske hinner jag något längre ikväll. Idag bär det av till Änglastan för ärende och sällskap.
Önskar er en trevlig Tisdag!

Veckans vill ha!

Just nu vill jag inte ha något annat än ett hus. A clean slate. Där allt är bra. Nytt. Så som jag vill ha det. Nybyggt eller gammalt spelar mig ingen roll bara det är nytt för oss. Något som är vårt! Hemnets hemsida går varm på datorn och mobilen.
 
Detta är fiskarhedensvillan Spoven.

10.2

Jag tycker att det finns på tok för lite inredningabloggar. Eller så har jag bara svårt att hitta dem. Men jag har hittat en som jag är fullständigt beroende av, vilket betyder minst femton klick om dagen. Jag hade velat flytta in i hennes hem anyday. Underbart fint! Det jag också tycker är kul med hennes blogg är att hon bor utanför Helsingborg i Råå, så allt hon tipsar om finns i närheten. Tumme upp! Hennes blogg heter Add Simplicity och hon har precis börjat blogga på Sköna hem.
 

9.2

Just nu vill jag ha ett skrivbord.  Ett skrivbord som är en plats för mitt skapande. Skapande med struktur! Jag vill ha ett gamalt skrivbord i trä med ett under lägg i svart läder/skinn. Det hade placerats i klädkammaren, jag älskar att sitta i klädkammaren. Och gjort min egen trygga vrå där inne som bara är till för mig och det jag gillar.
Här är några inspirerande bilder.
 
 
 
 
 
Bilderna kommer från Sköna hem.

Veckans vill ha!

 
Jag har blivit riktigt insöad på inredning. Jag vill inget hellre än att ha en yta att inreda. Att skapa! Och just nu önskar jag mig dessa. Till färska blommor som alltid piggar upp. Just nu har jag gul/orangea garberablommor i metallvasen till vänster, men i en mindre variant.
 
 
Metallvas från IKEA, liten 79 kr stor 179 kr.
Glasvas Ekollon från Svenskt tenn, 150 kr.

8.2

Jag tycker det är jobbigt att skriva här, skriva hur jag känner och mår... Så det ska jag sluta med. Jag ska fokusera på det denna bloggen var tänkt för när jag starta den. Positivitet och glädje!
 

6.2

När jag startade den här bloggen var jag i en helt annan state of mind. Och det trodde jag aldrig skulle förändras, inte  åt det hållet som det faktiskt har gjort. Jag kan knappt känna igen att det är jag som skrivit inledningen. Men jag blir glad av att läsa den, men det är många steg på vägen tillbaka. Men tillbaka ska jag!

RSS 2.0